Ana sayfa Mobil Note 7’yi Teslim Etmeyenlere Kötü Haber Geldi

Note 7’yi Teslim Etmeyenlere Kötü Haber Geldi

321
0
PAYLAŞ

Geçen yılın en fazla konuşulan telefonun tartışmasız Samsung Galaxy Note 7 oldu. Yalnız bu konuşma Note 7’nin başarıları ile değil tamamen çıkardığı sorunlar ve patlamalarla ilgiliydi. İlk olarak satışa çıktığında büyük yankı uyandıran Galaxy Note 7 aradan yalnızca 1 ay geçmişti ki yaşanan kazaların ardı arkası kesilmedi. Bunu üzerine piyasadan Galaxy Note 7’ler toplatılmaya başlandı ve kullanıcılarına para iadesi yapıldı.

Yaşanan onca kötü olayların basında yer almasına ve cihazın toplatılmasına karşın hala cihazlarının geri teslim etmeyenler ise kötü haberle yıkıldılar. Çünkü Samsung, Galaxy Note 7’nin şarj olmasını engelleyecek bir güncellemeyi yayınladı. Bundan sonra cihazlar, şarja bağlansa dahi piller şarj olmayacak ve böylece sonsuza kadar kapanacak.

Note 7’nin geçen yıl yaşadığı ve yaşattığı sorunlar dolaısıyla soruşturma hala sürüyor. Geçen haftalarda açıklanan bilgilere göre Samsung, 23 Ocak 2017 tarihinde şimdiye kadar süren resmi soruşturmanın tüm sonuçlarını açıklayacak.

23 Ocak’ın başka bir önemi de var. Bu da geçen yılın son çeyreğine ait olan finansal raporların açıklanmasından hemen bir gün önce olması.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here