Ana sayfa Güncel Seagate 5TB boyutlu yeni taşınabilir diskini tanıttı

Seagate 5TB boyutlu yeni taşınabilir diskini tanıttı

243
0
PAYLAŞ

Piyasada bulunan en büyük HDD üreticisi olan Seagate, yeni taşınabilir hard diskini tanıttı. BarraCuda adı verilen taşınabilir hard disk, 5 TB kapasitesi ile dünyanın en geniş boyutlu hard diski olmayı başardı.

Bilgisayar depolama ürünleri her geçen gün biraz daha gelişiyor. Boyut olarak küçülen ancak kapasite bakımından büyüyen bu ürünler, kullanıcıların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu konuda en kaliteli markalardan biri olan Seagate, yeni ürünü 5 TB boyutlu taşınabilir HDD’sini piyasaya çıkardı.

Seagate BarraCuda 5 TB Özellikleri

seagate-5tb-boyutlu-yeni-tasinabilir-diskini-tanittiSeagate taşınabilir hard diskin özellikleri de açıklandı. 5 TB kapasitesi ile dünyanın en büyük hard diski olan BarraCuda, siyah, lacivert, gümüş ve kırmızı olmak üzere 4 renk seçeneği ile sunulacak. 2.5 int 1 TB boyutunda optik disk tabağı bulunan hard diskin taşınabilirliği ise kapasitesi göz önünde bulundurulduğu zaman oldukça iyi.

Hard diskte Seagate Dashboard yazılımı kullanılmış ve bu sayede birçok sosyal medya yedeğini kullanabileceksiniz. Bağlantı olarak USB 3.0 kullanan taşınabilir hard disk, alüminyum dış yüzeyi sayesinde oldukça dayanıklı hazırlanmış. Fiyatı ise 189 dolar olarak belirlenmiş.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here