Ana sayfa Mobil Samsung Galaxy S7 patlaması hakkında açıklama yaptı

Samsung Galaxy S7 patlaması hakkında açıklama yaptı

254
0
PAYLAŞ

Samsung’un Galaxy Note 7 modeliyle yaşadığı sıkıntıların ardından Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri için de gelen patlama haberlerinin ardından gözler Samsung’a çevrilmişti. Samsung nihayet beklenen açıklamayı yaptı. 

Güney Koreli teknoloji devi yaptığı açıklamada son aylarda gözde olarak gördükleri Galaxy Note 7 ile büyük sorunlar yaşadıklarını belirtirken, bu sorunun tamamen kendilerinden kaynaklı olduğunu kabul ettiklerini söyledi.

Diğer Patlama Tamamen Kullanıcı Hatası

samsung-galaxy-s7-patlamasi-hakkinda-aciklama-yapti1Açıklamasına devam eden Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge hakkında şu ana kadar kendilerine iki patlama haberi geldiğini ve yaşanan bu patlamalarla ilgili gerekli incelemeleri yaptıklarını ifade etti.

Akıllı telefonların patlamalarının kesinlikle batarya ile ilgili bir durum olmadığını belirten teknoloji devi, yapılan incelemeler sonucunda patlamaların telefonlarda meydana gelen dış hasara bağlı olduklarını tespit ettiklerini açıkladı.

Patlama haberi gelen akıllı telefonların dışarıdan ciddi anlamda sert bir tepki aldığını düşündüklerini belirten Samsung, bu konuda kesin bir açıklama için telefonların dikkatli şekilde incelenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Patlama haberlerinin sürekli olarak ABD’den geldiğini belirten Samsung bu konuda kafaların karışmasına neden oldu. Samsung’un ezeli rakibi Apple’ın ABD markası olması soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here