Ana sayfa Mobil 2017 Xperia X’in İlk Görüntüsü Sızdırıldı

2017 Xperia X’in İlk Görüntüsü Sızdırıldı

282
0
PAYLAŞ

Yeni yıla girilmesi ile birlikte 2017 model telefonların görüntü ve özellikleri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Son olarak da Sony’nin 2017 model bir telefonunun görüntüleri paylaşıldı ve bu telefonun Xperia X‘e ait olduğu iddia edildi.

Sony’nin yeni yılda piyasaya süreceği 2017 model akıllı telefonu olan Xperia X’in görüntüsü olduğu iddia edilen resimler sızdırıldı. Sony Xperia X’in basın görseli olduğu iddia edilen bu görüntüde akıllı telefonun, piyasaya çıkacak olan siyah versiyonunun ön kısmı görünüyor.

Resimdeki telefonda çerçeveler çok ince gibi görünse de, yine görüntünün yanıltıcı olacağı görüşleri ön planda. Çünkü resmin çekilmiş olduğu açı ve renginin siyah olması göz önüne alınıyor. Böylece fotoğrafın yanıltıcı olduğu düşünülüyor.

Bunların yanı sıra ‘Yeni Xperia X’ yazan etiketin alt kısmında da bazı metinler bulunmakta.

Fakat yazılar fazla belirgin olmadığı için okunmuyor. Basına sızan bilgilere göre ise bu yazının #TheGreatest yani en iyisi olduğu söyleniyor. Tüm bunların bir iddiadan fazlası olmadığı ve bu görüntünün Xperia X’e ait olup olmadığı ise ancak telefonun tanıtımından sonra netleşecek.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here